Kinderfeestjes

koken-is-een-feest

Een kinderfeestje bedenken voor een aantal kinderen, wat is leuk en verantwoord, hoe kom ik op de locatie? Herkent u deze vragen? Geen nood, Kinder-kook-feest helpt u met het regelen van een perfect kinderfeestje!

Passie voor koken én kunnen werken met kinderen zijn de twee basiselementen om een goed feestje te doen slagen. Zelf ben ik al jarenlang basisschoolleerkracht dus ik weet wat kinderen willen. Daarnaast weet ik ook wat de ouders van nu willen: een leuk en origineel feestje waar de kinderen heerlijk bezig zijn.

Kinder-kook-feest regelt het tot in de puntjes en komt zelfs naar u toe.

smikkelen              kinderkookfeest              kookdiplomas

Een feestje bij Kinder-kook-feest ziet er zo uit:
We beginnen met een kleine intro waarin ik vertel wie ik ben en wat voor lekkers we gaan maken. Dan kan het kookfeest echt beginnen. De kinderen doen een kookschort om en gaan een prachtige koksmuts maken.
Dan kan het koken beginnen! We gaan drie heerlijke hapjes maken en van te voren bespreek ik met u welke zoete of hartige hapjes in de smaak zullen vallen en of er allergieën zijn.
Als de gerechtjes klaar zijn, ruimen we alles op en mag de jarige jop op de feeststoel staan en zingen we een leuk en origineel verjaardagslied. Daarna mogen de cadeaus uitgepakt worden; wat een feest! Tot slot is dan het moment echt aangebroken en mogen we heerlijk smikkelen van het lekkers wat we gemaakt hebben. Hmmmm….we zijn er stil van.

De prijs van dit 2,5 uur durende culinaire kinderfeest bedraagt €22,50 per kind.
Deze prijs is inclusief alle ingrediënten om de hapjes te maken, de kookmaterialen, materialen voor de koksmutsen en een mooi kookdiploma.
Vindt u het leuk om een polaroidfoto van de hulpkokjes mee naar huis te geven? Voor een kleine meerprijs is dit mogelijk.

Minimale deelname kinder-kook-feest: 10 kinderen.
Per feestje graag de hulp van een volwassene.

Geen zorgen hoe u met een groep kinderen op een locatie komt; ik kom naar u en neem alles mee zodat u daar verder geen omkijken naar hebt. Kinder-kook-feest is gevestigd in Den-Haag. De km-vergoeding bedraagt €0,19 per km.

Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag, zaterdag, zondag en in de schoolvakanties.